Content voor Ingelogde Gebruikers

Copywriting

 

Je kunt prima vertellen waar je goed in bent, maar echt pakkende teksten op papier zien te krijgen, lukt je niet. Dat is mijn specialiteit. Jij vertelt en ik schrijf op zodat de teksten voor je website optimaal zijn. Moet het commercieel zijn of mag het juist verhalend? Is het technisch, zakelijk of zie je liever een losser en informeler tintje? Ik help je om het op een passende manier te verwoorden: foutloos, snel en naar jouw wensen. Plus ik geef je altijd gratis uitvoerig advies hoe je je website beter kunt profileren inclusief grondige website-analyse. 

Content sociale media

 

Facebook, Instagram en LinkedIn. Je bedrijf is aanwezig op sociale media maar na 2 geposte berichten, ben je inspiratieloos, vergeet je het vervolg of heb je er geen lol meer in. Ik ben de spreekwoordelijke stok achter de deur. We maken samen een planning. Ik draag ideeën aan en schrijf de content. Hoe de uitvoering eruit ziet, overleggen we. Je kunt je eigen beheer op Facebook, Instagram en LinkedIn blijven doen, maar je kunt het ook compleet uit handen geven aan mij. Vaak doet iedereen ‘het er maar even bij’ en dat is een grote vergissing. Wil je echt iets uit je sociale media halen, dan is een strategisch plan essentieel. En ook hier geldt: plannen en ook doen. Tips & tricks geef ik er altijd gratis bij.   

Interviews

 

“Alsof ik er zelf bij was!” Dat hoor ik vaak wanneer mensen mijn interviews lezen. Voor magazines, tijdschriften en nieuwsbladen schrijf ik aansprekende en verhalende interviews. Ik haalde de essentie uit de boodschap van de geïnterviewde en verwoord deze in een aantrekkelijke en toegankelijke tekst. Wist je dat je als bedrijf ook heel goed interviews kunt plaatsen op LinkedIn of Facebook om je klant te bereiken? Vaak geeft het persoonlijke tintje net dat beetje extra waardoor je meer vertrouwen uitstraalt.  

Artikelen

 

Laat je klant een kijkje in jouw keuken nemen. Laat zien als bedrijf waar je mee bezig bent. Heb je net een mooi project opgeleverd, kom je met een fantastische innovatie of product of is er binnen jouw bedrijf een nieuwe ontwikkeling te melden? Door dit te plaatsen op jouw website en sociale media breng je de buitenwereld op de hoogte van dit nieuws. Ik schrijf artikelen voor uiteenlopende bedrijven, van techniek tot retail: business to business en ook business to consumer. Bescheidenheid is vaak de dooddoener. Je mag best trots zijn op een volgende stap en dit iedereen laten weten. Zo profileer je je bedrijf het beste.    

Redigeren

 

Je bent zelf prima in staat om je eigen teksten te schrijven, maar hebt er wel behoefte aan om deze nog even te laten nakijken. Ik doe een grondige controle op spelling en grammatica plus kijk of de zins- en verhaalopbouw wel logisch is. Misschien wil je dat je teksten iets commerciëler geschreven worden om wat meer de nadruk op je product of dienst te leggen zodat je klant zich meer aangesproken voelt. Ik kan je daar snel en kundig bij helpen. Jouw voordeel: je bent heel wat minder geld kwijt. 

Jouw Verhaal

Woorden met persoonlijke diepgang zeggen zoveel meer dan foto’s of vluchtige berichten.

 

Heb jij een eigen verhaal? Heb je iets uitdagends gedaan, ben je getrouwd, vader of moeder geworden, wil je je (klein)kinderen iets nalaten, een bijzondere prestatie geleverd, ken je een innige vriendschap of heb je gewoon iets moois of indrukwekkends meegemaakt? Ik zet jouw verhaal voor je op papier.

Jouw verhaal is waardevol voor jezelf of voor je dierbaren, een mooi naslagwerk over een periode die voor jou belangrijk of ingrijpend is geweest. 

Jouw verhaal is puur en alleen voor jezelf. Het is jouw verhaal en dat mag je delen met anderen maar het hoeft niet. Je bepaalt zelf wat je ermee doet. 

Hoe ziet “jouw verhaal” eruit?

  • Een diepgaand telefonisch interview 
  • Uitgewerkte tekst van 3 pagina’s (A4) 
  • Plaatsen van 2-3 door jou zelf aangeleverde foto’s 
  • Contact over wijzigingen of aanvullingen zodat het jouw verhaal blijft
  • Jouw verhaal wordt in een PDF document gemaild

Review

Astrid verzorgt de interviews voor de serie “Volle Kracht Vooruit” waarin telkens een ondernemer wordt geïnterviewd. Ik waardeer haar omdat ze de interviews een eigen stijl en karakter geeft en ze de juiste snaar weet te raken.

Samenwerken met Astrid is prettig omdat ze stipt is (ze spreekt je aan op deadlines), flexibel is en er niet voor schuwt om haar stempel te drukken op hoe het resultaat moet worden. Kortom: ze ontzorgt en schrijft teksten die staan als een huis.

Frank Rekers, 4Human training coaching advies

Scroll naar boven