Content voor Ingelogde Gebruikers

Copywriting

 

Je kunt prima vertellen waar je goed in bent, maar echt pakkende teksten op papier zien te krijgen, lukt je niet. Dat is mijn specialiteit. Jij vertelt en ik schrijf op zodat de teksten voor je website optimaal zijn. Moeten je websiteteksten  commercieel zijn of mogen ze juist verhalend? Is het technisch, zakelijk of zie je liever een losser en informeler tintje? Ik help je jouw websiteteksten op een passende en sprankelende manier te verwoorden: foutloos, snel en naar jouw wensen. Plus ik geef je altijd gratis uitvoerig advies hoe je je website beter kunt profileren inclusief grondige website-analyse. 

PR-strategie, -advies en -uitvoering

 

Alle zintuigen op scherp! Wil je een product of een nieuw concept lanceren? Of ga je een heel gaaf evenement organiseren? Succes staat en valt met de juiste PR-strategie. Met jouw input maak ik een PR-plan en dat voeren we uit. Zo groot of klein als de behoefte is: persberichten schrijven, sociale mediateksten,  uitnodigingen, flyers, een aparte landingspagina op je website of misschien zelfs een aparte website plus alle organisatie en traffic die daarbij horen. Ik neem het graag uit handen.   

Interviews

 

“Alsof ik er zelf bij was!” Dat hoor ik vaak wanneer mensen mijn interviews lezen. Voor magazines, tijdschriften en nieuwsbladen schrijf ik aansprekende en verhalende interviews. Ik haalde de essentie uit de boodschap van de geïnterviewde en verwoord deze in een aantrekkelijke en toegankelijke tekst. Wist je dat je als bedrijf ook heel goed interviews kunt plaatsen op LinkedIn of Facebook om je klant te bereiken? Vaak geeft het persoonlijke tintje net dat beetje extra waardoor je meer vertrouwen uitstraalt.  

Artikelen

 

Laat je klant een kijkje in jouw keuken nemen. Laat zien als bedrijf waar je mee bezig bent. Heb je net een mooi project opgeleverd, kom je met een fantastische innovatie of product of is er binnen jouw bedrijf een nieuwe ontwikkeling te melden? Door dit te plaatsen op jouw website en sociale media breng je de buitenwereld op de hoogte van dit nieuws. Ik schrijf artikelen voor uiteenlopende bedrijven, van techniek tot retail: business to business en ook business to consumer. Bescheidenheid is vaak de dooddoener. Je mag best trots zijn op een volgende stap en dit iedereen laten weten. Zo profileer je je bedrijf het beste.    

Redigeren

 

Je bent zelf prima in staat om je eigen teksten te schrijven, maar hebt er wel behoefte aan om deze nog even te laten nakijken. Ik doe een grondige controle op spelling en grammatica plus kijk of de zins- en verhaalopbouw wel logisch is. Misschien wil je dat je teksten iets commerciëler geschreven worden om wat meer de nadruk op je product of dienst te leggen zodat je klant zich meer aangesproken voelt. Ik kan je daar snel en kundig bij helpen. Jouw voordeel: je bent heel wat minder geld kwijt. 

Content sociale media

 

Facebook, Instagram en LinkedIn. Je bedrijf is aanwezig op sociale media maar na twee geposte berichten, ben je inspiratieloos, vergeet je het vervolg of heb je er geen lol meer in. Ik ben de spreekwoordelijke stok achter de deur. We maken samen een planning. Ik draag ideeën aan en schrijf de content. Hoe de uitvoering eruit ziet, overleggen we. Je kunt je eigen beheer op Facebook, Instagram en LinkedIn blijven doen, maar je kunt het ook compleet uit handen geven aan mij. Vaak doet iedereen ‘het er maar even bij’ en dat is een grote vergissing. Wil je echt iets uit je sociale media halen, dan is een strategisch plan essentieel. En ook hier geldt: plannen en ook doen. Tips & tricks geef ik er altijd gratis bij.   

Scroll naar boven