Content voor Ingelogde Gebruikers

#grammado – met haakjes heb je niet altijd beet

Haakjes, ik ben er niet zo gek op. Waarom niet? Het maakt de tekst gauw rommelig. Maar soms kun je wat minder belangrijke zaken wel tussen haakjes zetten, als je het maar niet in iedere zin doet.

Een tijdje geleden was ik bij de bieb in Amerongen. Ik stond een beetje om me heen te suffen en zag opeens op de wand: dag (bladen). Tja, in dit geval zijn de haakjes nèt verkeerd gebruikt. Wat de bieb wilde laten zien, was dat je er dagbladen maar ook andere bladen kunt vinden. In dit geval had er (dag)bladen moeten staan. Nu lijkt het net of het om dag gaat en dat zegt eigenlijk niet zoveel.

Dag, ik wens je nog een fijne dag 😉

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven