Content voor Ingelogde Gebruikers

#grammado – toegeweide paarden

Een voorproefje op de vakantie. Ik pas deze week op op een stelletje paarden, maar ben tussendoor gewoon daar aan het werk. Zo schreef ik voor een klant in een blog het woord toeweiding ….. mwah, óf ik ben geïnspireerd geraakt door de omgeving óf ik ben aan vakantie toe.

Dat laatste is een vriendin van mij ook, want zij wenste me succes met de laatste lootjes. Misschien is het een stille hint om een staatslot te kopen 😉

Na morgen gaan laptop en telefoon uit, ik trap een rondje op de gravelbike van pak ‘m beet 550 kilometer in het noordoosten van Spanje. Hasta la vista, beste mensen. We grammadoën begin september weer.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven