Content voor Ingelogde Gebruikers

Wie is Astrid Olde Olthuis

Geboren en getogen nuchtere tukker. Altijd al gek geweest op mooie verhalen en graag in gesprek met alles en iedereen, in woord en geschrift. Veelzijdig en praktisch probleemoplossend.

Niet zo vreemd dat ik koos voor beroepen met communicatie als Haarlemmer olie. 

Zo was ik jarenlang communicatie manager voor een internationaal waterbehandelingsbedrijf te midden van vele reorganisaties en herstructureringen. Vervolgens heb ik meer dan twaalf jaar als commercieel eindverantwoordelijke gewerkt voor twee retailketens met 68 en resp 28 winkels. 

Naast dat het hele toffe banen waren, waren het soms best lastige en hectische tijden. Bij meerdere bedrijven heb ik reorganisaties, herstructureringen en fusies begeleid en een faillissement afgerond. Door mensen mee te nemen in het veranderproces en zich daarvan bewust te laten worden, wordt een groter draagvlak gecreëerd. Heldere communicatie en mensen verbinden liggen hieraan ten grondslag. 

Maar ook de Haarlemmer olie kruipt waar het niet gaan kan. Door de jaren heen schreef ik diverse blogs en werd ik fervent sociale media-er. Alles bij elkaar genomen, heeft het me in 2018 tot de stap gezet om als tekstschrijver zelfstandig verder te gaan.

 

In mijn jarenlange commerciële ervaring plus mijn veelzijdigheid zit ook mijn kracht en toegevoegde waarde. Ik weet hoe structuren in bedrijven lopen, kunnen lopen en wat er gebeurt. Bij mij hoef je geen theoretische benadering te verwachten, maar praktische en vanuit eigen ervaring. Ik weet waarover ik het heb en hoe ik kan helpen. 

Heb je nog vragen voor mij? Je kunt me altijd mailen op: vertel@astridoldeolthuis.nl of een berichtje sturen via het contactformulier (link). Je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van mij terug en vaak nog sneller.

Scroll naar boven