Content voor Ingelogde Gebruikers

Aanbod trouwambtenaar / spreker

 

Trouwambtenaar alias BABS

“Wil je met me trouwen?” Met een volmondig “ja” hebben jullie de eerste stap gezet naar jullie huwelijksdag, de mooiste dag van je leven. De ceremonie moet bijzonder worden, de springplank naar jullie leven samen. Om een persoonlijk verhaal te kunnen houden, maak ik eerst een afspraak om elkaar te leren kennen. Hierin vertellen jullie wat je belangrijk vindt, wie jullie zijn. Samen nemen we alle details van de ceremonie door. Voorop staat dat jullie centraal staan in de toespraak. Dit kan in het ABN, Twents en ook in het Duits of Engels. In mijn toespraak neem ik jullie en jullie dierbare gasten mee in wat jullie en jullie liefde voor elkaar zo bijzonder maakt. Humor en de serieuze ondertoon wisselen elkaar af. Dat voel ik feilloos aan. Ik beloof jullie in ieder geval een mooie start van jullie trouwdag.

Normaalgesproken voltrek ik huwelijken in de gemeente Losser en Enschede. Dit zit in de prijs die je voor het huwelijk aan de gemeente betaalt. Buiten de trouwlocaties in deze gemeenten kan ik met toestemming jullie ook in de echt verbinden op een andere plek. Een andere mogelijkheid is dat jullie ceremonieel (opnieuw) trouwen. De officiële huwelijksvoltrekking heeft dan al plaats gevonden op bijvoorbeeld het gemeentehuis tegen lagere kosten. Op deze manier kun je trouwen waar, wanneer en hoe je maar wilt. Wil je je trouwdag helemaal perfect geregeld hebben voor je droomhuwelijk? Dan kan ik Trouwen met een Twist  www.trouwenmeteentwist.nl aanbevelen. Zij beschikken over werkelijk de meest fantastische trouwlocaties in Twente en ontzorgen je helemaal tot in de puntjes. 

Dagvoorzitter, presentator

 

Met een losse en vlotte manier van presenteren en vragen stellen, verbind ik gast en publiek aan elkaar. Je mag van mij een gedegen voorbereiding verwachten met oog voor detail. Ik ben op de hoogte van de laatste wijzigingen in je programma. En gaat het niet zo als gepland, dan is er altijd nog mijn improvisatietalent. Ik voel het publiek aan en weet een mooie interactie op te bouwen. Dat doe ik met humor en een zekere luchtigheid. Wanneer het serieuzer moet, schakel ik om. Van scherpe en bijdehante opmerkingen ben ik niet, maar ik zorg er wel voor dat het niet saai wordt. Ik faciliteer, maar stel me niet helemaal onzichtbaar op. Je mag ervan uit gaan dat het thema van de bijeenkomst de rode draad blijft wanneer ik als verbindende link ingeschakeld word. 

Kennis maken? Je kunt me altijd mailen op: vertel@astridoldeolthuis.nl of een berichtje sturen via het contactformulier. Je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van mij terug en vaak nog sneller.

    

Review

Op 20 augustus mochten wij in Losser het ja-woord aan elkaar geven. Een mooie, warme dag met een klein gezelschap. We hebben intens genoten.

Astrid heeft als ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Losser daar zeker aan bijgedragen.

Ter voorbereiding op ons trouwdag hebben we een gezellig gesprek bij ons thuis gevoerd. We deelden herinneringen van onze kindertijd, de tijd voordat we elkaar ontmoetten en de tijd daarna samen.
Heel bijzonder en ook emotioneel. Ons verhaal werd door Astrid op onze trouwdag fantastisch en met de nodige humor verteld. Astrid heeft de ceremonie voor ons en onze gasten meer dan speciaal gemaakt!

 Mark en Cecile Hekman

Dat Gerwan en ik met elkaar gingen trouwen was natuurlijk heel bijzonder, vooral in deze tijd van corona. Wij hebben een geweldige dag gehad samen met al onze kinderen, familie en vrienden.

En dat jij ons hebt begeleid als BABS was prachtig. Je hebt een paar dagen voor ons huwelijk een gesprek met ons gehad en daar hebben wij ons verhaal aan jou verteld. En dat jij ons blijkbaar goed hebt begrepen, bleek wel in de toespraak naar ons toe. Je bracht de liefde die Gerwan en ik voor elkaar voelen perfect  onder woorden. Het had niet beter gekund. Nogmaals onze dank daarvoor. Ik hoop dat je nog heel veel gelukkige mensen mag begeleiden naar hun voorgenomen  huwelijk.

Veel liefs Jolanda

Scroll naar boven