Content voor Ingelogde Gebruikers

#grammado – Welke oranje Audi R8-liefhebber zoekt een tekstschrijver?

#hashtags zijn belangrijk voor je vindbaarheid. Plaats er een paar onder je berichten zodat mensen die je nog niet volgen je berichten wel kunnen ontdekken.

Maar zorg er dan wel voor dat ze er toe doen. Ik gooi altijd een paar hashtags onder mijn posts, bijvoorbeeld #tekstschrijver #websiteteksten #webteksten #grammatica #foutloosschrijven #copywriter. Als iemand dan in de zoekbalk ‘tekstschrijver’ of een van die andere zoekwoorden intoetst, is de kans groter dat hij of zij op mijn pagina terecht komt.

Ik zou er bijvoorbeeld ook #oranjeaudiR8 onder kunnen zetten. Daarnaar zoeken waarschijnlijk wat minder mensen en dan ben ik sneller zichtbaar. Ik zet dan wel de oranje Audi R8-zoekers op het verkeerde been of ze moeten al op zoek zijn naar een #tekstschrijver.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven